Home » Life & Style » Știri mondene » Cum arată Ruxit, iubita lui Babasaha! Artistul huiduit și aplaudat de o țară întreagă la concertul Coldplay se iubește cu o cântăreață

Cum arată Ruxit, iubita lui Babasaha! Artistul huiduit și aplaudat de o țară întreagă la concertul Coldplay se iubește cu o cântăreață

Ioncea Iulian / 14.06.2024, 09:58

Cele două zile în care Coldplay a concertat în România, pe Arena Națională din București, au părut file din două povești diferite.

Dacă în prima seară, pe 12 iunie 2024, publicul l-a huiduit și l-a fluierat pe Babasha, care a urcat pe scenă pentru a cânta alături de Chris Martin o manea, în cea de-a doua seară, pe 13 iunie 2024, fanii au aplaudat momentul la care lângă Babasha s-a aflat toată trupa Coldplay.

Aplauzele din a doua seară au venit însă după ce solistul trupei Coldplay, Chris Martin, a ținut un discurs prin care a afirmat că s-a arătat șocat de întâmplarea din prima seară, dar că își iubește oricum publicul, indiferent de felul în care reacționează acesta.

Iubita lui Babasha e cântăreață

După momentul șocant din prima seară, publicul larg din România a aflat mai multe aspecte interesante despre viața lui Babasha: artistul în vârstă de 22 de ani este student la Conservator, sora lui, Bianca Babașa, este actriță de teatru, iar iubita lui, Ruxit, este tot cântăreață, ca și el!

„Ați huiduit la concert și în drum spre casă vă urlă manelele în boxe. Bravo! Voi alegeți cine e în top și apoi vă deziceți de ei. Duduie manelele la petreceri, vă distrați și dansați pe ele, după care vă ia brusc amnezia. Ok, ați mers la concert Coldplay, nu la manele, dar aceștia au avut un invitat și merită respectat. Dacă cei care nu ascultă manele sunt «net superiori» față de cei care ascultă sau cântă, de ce nu au tăcut din gură și s-au «coborât la nivelul lor (nostru)»? Nu mă mai miră nimic, ipocrizia e în floare”, a fost reacția pe care a avut-o Ruxit, iubita lui Babasha, pe internet, după prima seară de concert.

Artistă la Global Records și manageriată de cei de la Forward Agency, după cum scrie pe conturile ei de pe rețelele de socializare, Ruxit a colaborat inclusiv cu dansatoarea Cristina Pucean, pentru melodia „Original”, care are aproape 2,5 milioane de vizualizări pe YouTube.

Cea mai recentă melodie a iubitei lui Babasha, „Doamne, dă-mi noroc”, a fost lansată pe 10 iunie 2024 și a adunat peste 200.000 de vizualizări în doar patru zile.