Home » Life & Style » Știri mondene » Cum arată fiica lui Irinel Columbeanu cu 11 zile înainte să ajungă în România! Imagini rare cu Irinuca: Fotografiată la balul de absolvire

Cum arată fiica lui Irinel Columbeanu cu 11 zile înainte să ajungă în România! Imagini rare cu Irinuca: Fotografiată la balul de absolvire

Ioncea Iulian / 03.06.2024, 14:01

La finalul lunii mai, cu ocazia zilei lui de naștere, Irinel Columbeanu a dezvăluit că Monica Gabor, fosta lui soție, și Irina, fiica pe care o au împreună, urmează să vină în România.

Cele două locuiesc în Statele Unite ale Americii, alături de Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor, iar pe 14 iunie aterizează în țara noastră.

„Cel mai mult îmi doresc sănătate și să o văd pe Irina”, spunea Irinel Columbeanu la finalul lunii mai.

Acum, Monica Gabor a confirmat ceea ce a dezvăluit Irinel Columbeanu: fosta soție a afaceristului și Irina vin în România pe 14 iunie 2024! Anunțul a fost făcut printr-o postare pe instastory, prin care Monica Gabor arăta că mai sunt 11 zile până când Irina aterizează în țara nostră.

Cu doar câteva zile înainte, fosta soție a lui Irinel Columbeanu mai postase o fotografie cu Irina, prin care anunța că mai sunt 13 zile până când ea ajunge în România.

„România, iat-o că vine”, era mesajul postat de Monica Gabor pe Instagram, la story.

Cum arată în prezent Irina Columbeanu

În vârstă de 16 ani, Irina Columbeanu are și ea cont pe Instagram, iar zilele trecute a postat câteva fotografii prin care le arată celor peste 6.000 de urmăritori ai ei cum s-a îmbrăcat la balul de absolvire.

În doar câteva ore, fotografiile cu fiica lui Irinel Columbeanu au adunat peste 1.000 de like-uri și câteva zeci de comentarii din partea internauților.

„Superbă”, „Ești atât de drăguță” și „Cea mai frumoasă” sunt doar câteva dintre comentariile primite de Irinca Columbeanu pe Instagram.