Home » Life & Style » Știri mondene » Cum a reacționat Teo Trandafir când a văzut-o pe Irina Columbeanu pe aeroport: „Fără buze, fără gene”! Ce a spus despre Monica Gabor

Cum a reacționat Teo Trandafir când a văzut-o pe Irina Columbeanu pe aeroport: „Fără buze, fără gene”! Ce a spus despre Monica Gabor

Ioncea Iulian / 18.06.2024, 14:58

14 iunie 2024 a fost, fără doar și poate, una dintre cele mai fericite zile din viața lui Irinel Columbeanu, după ce marea lui dorință s-a împlinit.

Pe 27 mai, de ziua lui, fostul afacerist afirma că își dorește foarte tare să își vadă din nou fiica. Iar acest lucru s-a întâmplat acum, la un an de când Irinuca și Irinel Columbeanu se întâlniseră în SUA!

Din 2018, de când Irina Columbeanu a plecat în SUA, și până astăzi, Irinel Columbeanu își văzuse fiica doar anul trecut. Acum este pentru a doua oară în ultimii șase ani când ei se întâlnesc.

Ce a spus Teo Trandafir despre Irina Columbeanu

Imaginile de pe 14 iunie 2024 au apărut în presa tabloidă, iar Teo Trandafir le-a văzut, astfel că a vorbit în emisiunea ei despre reîntâlnirea dintre Irina și Irinel Columbeanu. Dar a făcut referire și la Monica Gabor.

„Irinel Columbeanu și-a revăzut după ani fetița și a fost un moment emoționant. Privirile lor au fost într-un fel… Asta mică e dulce și e normală. Uită-te cât e de frumoasă și de dulce. Și fără buze, și fără gene. Da, e un copil.

Mă bucură într-un fel. Știi de ce? Pentru că și-a găsit cumva echilibrul! Și aici mă refer și la Monica, despre care poate la un moment dat lumea a zis că cine știe ce o să facă, având în vedere trecutul și deciziile. Dar uite, acesta e rezultatul! Aceasta e oglinda! Ce frumoasă e Irinuca! Superbă.

Lucram la o altă televiziune și au venit Monica și Irinel cu un coșuleț în care era Irinuca după botez. Și acum o văd aici. Ce să zic? E frumoasă”, a spus Teo Trandafir la Kanal D.