Home » Life & Style » Știri mondene » Cum a reacționat Dana Roba când a aflat că Anca Molnar a murit: „S-a îmbolnăvit când eu am fost lovită în cap”

Cum a reacționat Dana Roba când a aflat că Anca Molnar a murit: „S-a îmbolnăvit când eu am fost lovită în cap”

Redactia Știri / 12.06.2024, 14:38

Anca Molnar, make-up artistă din Timișoara, a murit la vârsta de doar 34 de ani, la nici un an de când a aflat că suferă de o boală cumplită.

După cum a anunțat chiar ea în trecut pe rețelele de socializare, Anca Molnar a descoperit anul trecut că are cancer și a început tratamentul, fiind foarte optimistă că va scăpa de cumplita boală.

Din păcate, pe 11 iunie 2024, Claudiu, soțul ei, a anunțat pe internet că Anca Molnar a murit! Tânăra, cunoscută drept make-up artista vedetelor, a pierdut lupta cu boala și nu a mai putut supraviețui.

Ce a spus Dana Roba despre Anca Molnar

[rssfeed id='1612173855' template='list' posts=2]

Din același oraș cu Anca Molnar și având aceeași meserie, Dana Roba a vorbit pentru Playtech Știri despre tragedia care a lovit familia make-up artistei.

După cum afirmă fosta dansatoare, care i-a fost și amantă lui Nicolae Guță, ea a fost lovită cu ciocanul în cap de către soț în aceeași perioadă în care Anca Molnar a aflat că are cancer. Doar că Dana Roba a reușit să supraviețuiască, în timp ce tânăra de 34 de ani a murit.

„Acum merg la priveghi. Îmi pare rău enorm. Am crezut până în ultima clipă că se va face bine și Dumnezeu îi va da viață așa cum mi-a dat și mie. Cel mai rău îmi pare de copilul ei, a rămas fără mamă. Ea s-a îmbolnăvit de cancer când eu am fost lovită cu ciocanul în cap. Mie nu-mi vine să cred! Îmi vine să plâng, o să fiu dărâmată când ies de acolo. Doar prin faptul că am trecut prin ce am trecut, empatizez cu ea. M-am rugat pentru ea, am început să plâng”, a spus Dana Roba pentru Playtech Știri.