Home » Life & Style » Știri mondene » Corina Caciuc, siluetă impecabilă la două luni după ce a născut! Cum arată în prezent iubita lui Laurențiu Reghecampf

Corina Caciuc, siluetă impecabilă la două luni după ce a născut! Cum arată în prezent iubita lui Laurențiu Reghecampf

Ioncea Iulian / 06.06.2024, 15:30

La sfârșitul lunii martie, Corina Caciuc, actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf, anunța prin intermediul contului ei de Instagram că a născut pentru a doua oară.

„Dragostea mea pentru tine este dincolo de cuvinte”, scria la acea vreme Corina Caciuc pe rețelele de socializare.

Chiar dacă nu este o prezență constantă în mediul online, acolo unde contul ei este privat, pentru ca lumea să nu vadă ce postează, actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf apare destul de des în tabloide, de cele mai multe ori fără voia ei.

Iată însă că zilele trecute celebrul antrenor a participat la un eveniment alături de Corina Caciuc și chiar a postat fotografia pe Instagram, pentru a le arăta tuturor cât de bine arată iubita lui la doar două luni după ce a născut.

Imaginea a primit mii de like-uri

Așa cum era de așteptat, fanii lui Laurențiu Reghecampf au apreciat în număr foarte mare imaginea de pe Instagram: peste 8.000 de like-uri și câteva sute de comentarii a primit de la fani.

„Frumoși și fericiți împreună”, „Superbi”, „Toate invidioasele să iasă la iveală” și „Ea este foarte frumoasă” au fost doar câteva dintre comentariile primite. Au existat însă și răutăcioși care au afirmat că în fotografie, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc arată precum un tată cu fiica lui!

Potrivit celor spuse recent de Laurențiu Reghecampf într-un interviu, cel de-al doilea fiu pe care îl are cu actuala lui iubită și pe care Corina Caciuc l-a adus pe lume la finalul lunii martie va fi botezat Landon Abram.