Home » Life & Style » Știri mondene » Cine e vedeta care a recunoscut că a trăit în sărăcie, cu 10 lei pe zi: „De multe ori mă culcam când îmi era foame”

Cine e vedeta care a recunoscut că a trăit în sărăcie, cu 10 lei pe zi: „De multe ori mă culcam când îmi era foame”

Ioncea Iulian / 22.05.2024, 15:24

În ziua de astăzi, dacă spui că poți să trăiești cu 10 lei pe zi, multă lume te va considera nebun. Prețurile au crescut foarte mult, salariile nu s-au mărit îndeajuns, iar nivelul de trai este destul de scăzut.

Însă un artist din țara noastră a recunoscut că, pe vremea când era doar un adolescent, a trăit în sărăcie. Asta chiar dacă acum își poate permite aproape orice, deoarece face bani din muzică, podcasturi, vloguri sau ca influencer ori om de televiziune.

Speak, deoarece despre el este vorba, a afirmat recent, într-un interviu pentru Cancan, că în facultate primea doar 10 lei pe zi de la părinții lui. Iar banii se duceau foarte repede!

Speak cheltuia 70 de lei pe săptămână

„Așa am crescut, nu mi-e frică, de acolo vin, știu cum e în sărăcie. Când eram în facultate, 70 de lei pe săptămână, 10 lei pe zi. Îmi dădeau ai mei 70 de lei pe săptămână și îmi trimiteau mâncare. Îi consumam în primele zile, că îmi luam ness-uri, țigări, apă și o păcăleam. Când vă este foarte foame, mâncați biscuiți și beți apă minerală. Și vă culcați, că de multe ori mă culcam când îmi era foame”, a spus Speak pentru sursa citată.

Apoi, celebrul artist a afirmat că foarte mult timp a mâncat pufuleți, pentru a-i trece foamea. Dar că, datorită vremurilor care erau atunci, nu simțeai că ești sărac, chiar dacă nu aveai foarte mulți bani. Și reușeai să te adaptezi imediat situației!

„Mâncam pufuleți. Aveam saci de pufuleți. Nu pungi, saci! Pungi, luate de la engros. Și vezi că eram mai fericit atunci. Nu o simțeam așa, nu știam atât de multe lucruri. Noi nu știam, cum e acum. Dar m-aș adapta, am nivelul de adaptabilitate foarte ridicat. Mă pot acomoda. Dacă mă pui să dorm acolo, chițăi un pic, dar dorm până la urmă, n-am ce să fac”, a mai dezvăluit Speak.