Home » Life & Style » Știri mondene » Cine e bărbatul alături de care Ema Karter a mers în vacanță! Puțini se așteptau să-i vadă împreună în Japonia

Cine e bărbatul alături de care Ema Karter a mers în vacanță! Puțini se așteptau să-i vadă împreună în Japonia

Ioncea Iulian / 07.06.2024, 14:01

Urmărită de aproximativ 230.000 de persoane pe Instagram, Miruna Milu sau Ema Karter, așa cum o știe publicul larg, a devenit cunoscută datorită site-urilor și aplicațiilor pentru adulți.

După ce a apărut în mai multe cadre incendiare solo pe internet, Ema Karter a început să și filmeze alături de bărbați scene interzise minorilor, astfel că a ajuns la unii dintre cei mai cunoscuți actori din branșă.

Cu toate acestea, vedeta nu s-a mai mutat în SUA și a rămas în România, chiar dacă la un moment dat își pusese asta în minte. Ba mai mult decât atât, ea este văzută în continuare alături de Yamato Zaharia, fostul ei iubit!

Ema Karter și Yamato Zaharia, vacanță în Japonia

Recent, cei doi au fost văzuți împreună la un eveniment, iar jurnaliștii de la Cancan i-au intervievat. Astfel toată lumea a aflat că, deși nu mai formează un cuplu, Yamato Zaharia și Ema Karter au mers împreună în vacanță în Japonia.

„Tocmai ce-am venit din Japonia, am fost plecat cu Ema Karter. Ne-am plimbat pe acolo și acum ne-am întors în România. Am fost în calitate de prieteni, că fata cu care vorbeam mai mult s-a cam supărat pe mine și m-a blocat peste tot. Nu știu cum s-o conving să mă scoată de la block. O conving eu cumva, dacă o văd pe stradă. Nu sunt disperat să-mi fac alte conturi. Dacă e să fie ceva mai mult, o să fie. Dacă nu, nu! Timpul le va decide pe toate.

Am fost cu Ema Karter în calitate de prieteni. Am luat eu această vacanță de acum un an. O luasem pentru ziua ei, doar că au intervenit niște chestii, că și-a făcut ea niște intervenții. I-am cumpărat vacanța, pentru că și ea m-a luat cu ea peste tot în SUA când a mers. Dacă iubita mea ar vrea să meargă cu fostul în vacanță și eu aș vedea ce relație au, nu aș avea nimic împotrivă”, a spus Yamato Zaharia.

De când s-au întors din Japonia, Ema Karter a fost prezentă la mai multe evenimente din București, iar ținutele ei au reușit să atragă atenția de fiecare dată, deoarece multe dintre acestea au lăsat la vedere mai mult decât ar fi trebuit.