Home » Life & Style » Știri mondene » Cine câștigă lupta anului în cușca RxF? Zanni a acceptat provocarea lui Iancu Sterp: „Sinucidere curată”

Cine câștigă lupta anului în cușca RxF? Zanni a acceptat provocarea lui Iancu Sterp: „Sinucidere curată”

Ioncea Iulian / 13.06.2024, 11:17

Data de 30 mai a reprezentat finalul Survivor România All Stars 2024 la PRO TV, însă show-ul pare că va continua în afara junglei din Republica Dominicană.

După ce Zanni a fost votat de către publicul de acasă drept marele câștigător al competiției, iar Iancu Sterp a terminat pe poziția a doua, a început un mare scandal atât în mediul online, cât și la emisiunile televizate.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, Zanni a afirmat că Iancu Sterp nu ar fi meritat să câștige Survivor România All Stars 2024 și nici nu a fost un lider adevărat pentru Războinici, deoarece se bucura de fiecare dată când câte un concurent puternic părăsea competiția.

În schimb, Iancu Sterp l-a acuzat pe Zanni în aceeași emisiune că primea mâncare pe ascuns de la localnici și avea inclusiv un telefon mobil cu ajutorul căruia afla tot ce spune publicul din România despre el. Astfel, Faimosul putea să își facă strategiile în funcție de ce se întâmpla în țară.

Iancu Sterp vrea să intre în cușca RxF cu Zanni

Văzând că nu reușesc deloc să ajungă la un numitor comun, Iancu Sterp a vorbit despre o posibilă luptă cu Zanni în cușca RxF.

„Eu am fost supărat în ziua finalei, atât! Să știi că m-am gândit la asta, să intru cu Zanni în cușcă. El l-a provocat pe Andrei Ciobanu, el nu e cu bătaia. Dar m-am gândit că l-ar duce capul, dar ar fi sinucidere curată. Eu nu zic, Zanni e luptător, e vânos, dar are 60 de kilograme, Doamne ferește să intre cu mine în cușcă, e sinucidere curată”, a spus Iancu Sterp.

În schimb, Zanni nu a folosit prea multe cuvinte, ci doar a etichetat pagina RxF și a spus că este de acord cu lupta.

„Accept provocarea”, au fost singurele două cuvinte rostite de Zanni.