Home » Life & Style » Știri mondene » Cele mai noi detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Albu. Unde merge zilnic după ce a aflat că are cancer și a fost operat

Cele mai noi detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Albu. Unde merge zilnic după ce a aflat că are cancer și a fost operat

Ioncea Iulian / 04.06.2024, 10:47

În urmă cu mai bine de o lună, Mihai Albu surprindea pe toată lumea după ce anunța că are cancer și că a fost operat.

La acea vreme, renumitul designer de pantofi dezvăluia că a aflat în luna ianuarie că e bolnav și, după ce și-a făcut mai multe analize, a decis să fie operat.

Din fericire pentru el, lucrurile au evoluat bine, astfel că, după cum afirmă chiar Mihai Albu, perioada grea a trecut.

Unde s-a întors Mihai Albu după operație

Invitat recent în platoul emisiunii Star Matinal, de la Antena Stars, cel supranumit „Arhitectul Pantofilor” a vorbit despre starea lui de sănătate, afirmând că s-a întors la atelier și a reintrat în contact cu lumea, după o perioadă în care a fost absent.

„Am trecut hopul cel mare! Acum, chiar de la zi la zi, mă simt mai bine. Am revenit la atelier, sunt în întâmpinarea clientelor mele care au dat năvală. A fost o perioadă de februarie, martie, aprilie în care am fost speriat, am făcut multe analize. M-am dus la atelier, dar nu am fost prezent. După operație, sunt acolo tot timpul.

Eu am urmat un anumit protocol, toate analizele, operația. O analiză făcută la timp și o boală depistată timpuriu poate salva viața. Dacă e prea târziu, sunt complicații mari”, a spus Mihai Albu la Antena Stars.