Home » Life & Style » Știri mondene » Cele mai emoționante imagini cu Irina și Irinel Columbeanu. Îți dau lacrimile dacă-i vezi împreună și îi auzi cum vorbesc

Cele mai emoționante imagini cu Irina și Irinel Columbeanu. Îți dau lacrimile dacă-i vezi împreună și îi auzi cum vorbesc

Ioncea Iulian / 19.06.2024, 09:58

Irina, fiica pe care Irinel Columbeanu o are cu Monica Gabor, a venit pe 14 iunie 2024 în vacanță în România, aceasta fiind prima ei vizită în țara noastră din 2018, decând s-a mutat în SUA.

În ultimii șase ani, Irina și Irinel Columbeanu s-au mai văzut doar o singură dată, pentru o săptămână, în vara anului 2023, când fostul afacerist a mers în Statele Unite.

Acum, Irinel Columbeanu a așteptat-o pe Irinuca la aeroport, iar totul a fost filmat, urmând să fie postat pe YouTube într-un podcast „Fiță cu Adiță”. Până când publicul larg va vedea integral imaginile, pe internet a apărut un teaser foarte emoționant.

În imaginile care sunt deja pe YouTube, Irina vorbește foarte frumos despre Irinel Columbeanu și despre țara noastră, afirmând că ea nu ar fi fost unde e acum dacă tatăl ei nu ar fi făcut anumite sacrificii.

Imagini emoționante cu Irina și Irinel Columbeanu

„Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare că sunt din nou aici după șase ani. Da, e perfect momentul acesta! În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult! A fost o schimbare foarte bună și pozitivă.

Sunt recunoscătoare că am putut să am ocazia să mă mut în America, dar sunt și foarte recunoscătoare că am putut să mă întorc în România și să îmi văd tatăl și țara. Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și mulțumesc! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept”, a spus Irina Columbeanu