Home » Life & Style » Știri mondene » Cea mai recentă imagine cu Irinel Columbeanu! Cum arată și cine l-a postat pe net

Cea mai recentă imagine cu Irinel Columbeanu! Cum arată și cine l-a postat pe net

Ioncea Iulian / 28.05.2024, 10:10

După ce a rămas fără avere și s-a mutat într-un azil, viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat radical.

Fostul afacerist a dat ieșirile scumpe din club sau de la restaurant pe mesele de la azil sau pe grătarele la care îl mai cheamă prietenii, deoarece nu își mai permite deloc luxul de altădată. Asta după ce a rămas să trăiască dintr-o pensie de doar 2.000 de lei!

Irinel Columbeanu a mai fost scos de la azi de către diferite cunoștințe care l-au dus la restaurante, iar acest lucru s-a întâmplat și recent. Mai exact pe 27 mai 2024, ziua în care fostul milionar a împlinit 67 de ani.

Cum arată Irinel Columbeanu la 67 de ani

Cu ocazia aniversării lui Irinel Columbeanu, Serghei Mizil și Adi Voicu, acesta din urmă cunoscut datorită podcastului Fitză cu Adiță, l-au scos pe fostul afacerist la un restaurant, pentru a-l sărbători.

„La mulți ani, Irinele”, a scris Serghei Mizil în dreptul celei mai recente fotografii în care apare alături de Irinel Columbeanu și de Adi Voicu.

În doar câteva ore de la postare, imaginea a adunat mii de like-uri din partea internauților, semn că fanii lui Serghei Mizil au apreciat gestul pe care acesta l-a făcut pentru Irinel Columbeanu.

Anul trecut, de ziua lui de naștere, Irinel Columbeanu afirma că aniversarea este una tristă, deoarece nu o are lângă el pe Irina, fiica lui și a Monicăi Gabor.

„Nu am habar când mai vine Irina, eu le invit pe amândouă dar, normal, tot Monica hotărăște când. Într-adevăr, să o văd pe Irina ar fi cel mai frumos cadou pe care l-aș putea primi”, spunea Irinel Columbeanu în 2023.