Home » Life & Style » Știri mondene » Ce s-a întâmplat între Theo Rose și Anghel Damian după ce au devenit părinți: „Perioadă dificilă pentru noi”

Ce s-a întâmplat între Theo Rose și Anghel Damian după ce au devenit părinți: „Perioadă dificilă pentru noi”

Redactia Știri / 04.06.2024, 15:08

În urmă cu aproximativ doi ani, pe când toată lumea credea că Anghel Damian încă este cu Lia Bugnar, iar Theo Rose se iubește cu Alex Leonte, despre regizor și cântăreață s-a aflat că formează un cuplu.

Inițial, s-a spus că ei ar fi început relația când încă erau implicați sentimental în vechile relații, însă au dezvăluit că nu mai aveau nicio obligație când au ajuns să fie împreună.

La scurt timp după ce relația lor a fost făcută publică, a mai venit o veste bombă, dacă putem să-i spunem așa: Theo Rose era însărcinată! Timpul a trecut, artista a născut, astfel că ea și Anghel Damian au în prezent primul și singurul lor copil, un băiețel de nota 10.

Recent, într-un interviu pe care l-a oferit pentru emisiunea lui Cătălin Măruță, artista a vorbit atât despre dezvoltarea copilului ei, cât și despre cum evoluează lucrurile în relația cu partenerul ei de viață.

[rssfeed id='1612173855' template='list' posts=2]

„Ne pregătim sufletește și psihic, deja a început o perioadă ușor dificilă pentru noi. El începe să meargă și evident că se agață de toate obiectele din casă, se lovește, mai cade. Aoleu! Îmi stă inima de câteva ori pe zi. Asta este. Toate trecem prin asta.

Probabil că petrecem un pic mai puțin timp împreună decât înainte, evident. Dar suntem mult mai dornici de a-l petrece pe ăla, puțin așa cum e. Și asta face să rămână flacăra aprinsă între noi. Ni se face dor, luptăm mai mult pentru un weekend împreună. E greu să ne eliberăm programul în punctul în care ne aflăm acum.

Facem niște concesii, ca să ne nimerim la un moment dat să putem să ne petrecem timp. O dată la două luni plecăm câte un weekend împreună, doar noi doi. Dacă nu plecăm și rămânem acasă, ducem copilul la țară la ai mei. Copilul e superfericit când e acolo, nu ne stă inima că ce-o plânge copilul după noi”, a spus Theo Rose.