Home » Life & Style » Știri mondene » Ce s-a întâmplat cu Iuliana Pepene după America Express. Decizia care i-a schimbat viața: „Am făcut niște analize”

Ce s-a întâmplat cu Iuliana Pepene după America Express. Decizia care i-a schimbat viața: „Am făcut niște analize”

Ioncea Iulian / 21.06.2024, 16:39

Prezentatoare la Antena 1, Iuliana Pepene a făcut parte dintre ehipele care au luat startul la America Express în ediția câștigată de Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

După ce s-a întors în România, Iuliana Pepene a revenit la jobul ei de zi cu zi, dar a luat și o decizie care i-a schimbat viața: s-a apucat de sală! Așa cum a afirmat chiar ea, Iuliana Pepene merge des la sală și și-a făcut unele analize, astfel că este de părere că a făcut foarte bine că s-a apucat de sport.

Ce decizie a luat Iuliana Pepene

Prezentatoarea de la Antena 1 a afirmat că în doar opt luni de când merge la sală, corpul ei s-a modificat foarte mult, în sensul bun, așa că va face sport în continuare.

„Sunt uimită de ceea ce s-a întâmplat cu corpul meu după opt luni de sală. Nu am făcut sală până la 33 de ani, m-am apucat târziu, dar nu o să mă mai las, pentru că a devenit un microb. Dacă l-ai luat, nu mai scapi de el. E foarte bine la sală, mi se pare că sportul este un medicament. Am făcut niște analize și arată extraordinar. Mi se pare că sportul face minuni. Nu o să mă las, o să continui cu sportul, pentru că ajută foarte mult și mental, și fizic, e foarte important.

Arătam ok și înainte, eram foarte mulțumită de mine, dar la America Express mi-am dat seama că ar trebui să fac ceva în privința asta. Rezistam foarte bine acolo. Am zis că trebuie să schimb ceva în viața mea, aveam nevoie să schimb ceva și am început cu sportul. Și e foarte bine”, a spus Iuliana Pepene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IULIANA_PEPENE (@iuliana.pepene)