Home » Life & Style » Știri mondene » Ce cadouri a primit Irinel Columbeanu de ziua lui. Fostul afacerist nu s-a ferit să recunoască: „Îmi doresc sănătate”

Ce cadouri a primit Irinel Columbeanu de ziua lui. Fostul afacerist nu s-a ferit să recunoască: „Îmi doresc sănătate”

Ioncea Iulian / 29.05.2024, 15:05

Ajuns anul trecut la azil, după ce a rămas fără întreaga avere care la un moment dat se ridica la peste 150 de milioane de euro, Irinel Columbeanu nu a avut deloc parte în acest an de o aniversare fastuoasă, ca pe vremuri.

Pe 27 mai 2024, fostul afacerist a împlinit 67 de ani și a petrecut într-un restaurant luxos din Otopeni, alături de el fiind mai mulți prieteni.

„A fost o petrecere mică. Am fost noi, prietenii din copilărie și nașul lui și Adiță de la Kanal D. A fost frumos, a fost o chestie intimă. El ne-a invitat. Ne-am simțit foarte bine, pentru că am fost doar prietenii din copilărie. Ne-am adus aminte cum era atunci, de ce făceam pe vremea aceea. Ne-am simțit bine cu toții”, a spus Serghei Mizil pentru WOWbiz.

Declarația acestuia a fost completată, pentru Cancan, de Irinel Columbeanu, care a dezvăluit și ce cadouri a primit, dar și ce își dorește cel mai mult.

Se va întâlni cu fiica lui

„Nu a venit niciuna dintre fostele mele prietene. Eu le-am invitat pe toate. Oana nu a putut, nu era în București. Am petrecut până pe la ora 22.00. Am primit niște parfumuri, haine… Au fost și domnul Cassian cu soția, Serghei, nașul… Au venit mai mulți. Cel mai mult îmi doresc sănătate și să o văd pe Irina”, a spus Irinel Columbeanu.

Din câte se pare, Irina Columbeanu și Monica Gabor vor veni în România pe 14 iunie, astfel că dorința fostului milionar se va îndeplini în curând.

„Cel mai frumos cadou va fi vizita Irinei. Vine pe 14 iunie, împreună cu Monica, din ce am înțeles. Va sta cred, lângă Atheneu, în apartamentul nașului Matei Miko, dar și la domnul Cassian, ca să fie mai aproape de mine. Monica nu știu unde va locui, probabil se va duce la sora sa, Alina, la Bacău”, a încheiat Irinel Columbeanu.