Home » Life & Style » Știri mondene » Ce au ajuns să facă pentru bani Zanni și Jador: „Oameni ipocriți”! Cristi Mitrea și Iancu Sterp, atac dur la cei doi cântăreți

Ce au ajuns să facă pentru bani Zanni și Jador: „Oameni ipocriți”! Cristi Mitrea și Iancu Sterp, atac dur la cei doi cântăreți

Ioncea Iulian / 13.06.2024, 15:49

După ce în 2021 a câștigat show-ul Survivor România, difuzat de Kanal D, în 2024 Zanni a ieșit din nou învingător, în sezonul All Stars, care s-a văzut la PRO TV.

În finală, artistul i-a lăsat în spate pe Iancu Sterp și Andrei Ciobanu, care s-au clasat pe pozițiile 2 și 3, după cum a votat publicul. Doar că fratele lui Culiță Sterp nu pare că s-a împăcat mai deloc cu ideea că nu a pus mâna pe marele trofeu.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, Iancu Sterp l-a atacat pe Zanni, afirmând că a lansat o melodie cu Jador doar ca strategie de marketing, deoarece cei doi artiști nu s-ar înțelege.

De ce îi atacă Iancu Sterp și Cristi Mitrea pe Zanni și Jador

„Jador a părut susținătorul lui Zanni, dar nu era. Era sub acoperire! Lansaseră piesa, m-am întâlnit cu Jador în Dominicană și am vorbit un pic cu el. L-am întrebat dacă e supărat pe noi, că mama a vorbit niște lucruri. Mama e de viață, face glume. Ei îi mai scapă câte o perlă, dar fără rea intenție. Ea glumește. Lumea a tratat prea în serios emisiunea și nu înțeleg de ce. Mama glumea și a făcut o glumă despre altă etnie pe care nu trebuia să o facă și l-am întrebat pe Jador dacă e supărat pe mama, că a făcut el un videoclip pe TikTok. El a zis că nu e supărat și că îi pare rău și că nu trebuia să-i răspundă.

Ne-am împăcat, am vorbit și cu el, am stat pe acolo… El a stat cu Războinicii până să se filmeze finala. Nu prea dădea de înțeles că îl susține pe Zanni, din ce am văzut eu. Acum nu știu. Eu zic că a fost o chestie de marketing”, a spus Iancu Sterp la PRO TV.

Prezent în studioul emisiunii „La Măruță”, Cristi Mitrea i-a dat dreptate lui Iancu Sterp.

„Pentru bani, nu? Eu nu suport oamenii ipocriți care nu au coloană vertebrală. Vorba mamei: «Vă certați, v-ați înjurat ca la ușa cortului și acum faceți melodii împreună?». De ce nu am voie să-i judec? Am voie! Sunt ipocriți. Despre ce vorbim?”, a spus luptătorul.