Home » Life & Style » Știri mondene » Ce a apărut pe pagina de Instagram a soțului make-up artistei Anca Molnar după moartea ei! A făcut totul public în urmă cu doar câteva ore

Ce a apărut pe pagina de Instagram a soțului make-up artistei Anca Molnar după moartea ei! A făcut totul public în urmă cu doar câteva ore

Ioncea Iulian / 12.06.2024, 10:28

Anca Molnar, cunoscută de foarte multă lume drept make-up artista vedetelor, a murit pe 11 iunie 2024, după ce s-a luptat timp de mai mulți ani cu o boală care nu a vrut să-i dea pace.

Bolnavă de cancer, Anca Molnar a murit la 34 de ani, iar anunțul a fost făcut de Claudiu, soțul ei, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

„Cu durere în suflet vă aducem la cunoștință că astăzi, 11 iunie, Anca Molnar a plecat în ceruri. Cine dorește să-și ia rămas bun și să-i fie alături familiei poate veni la priveghi la casa mortuară Angels, situată în Calea Lugojului (fost restaurant Trafic), începând de astăzi, cu orele 18.00. Înmormântare va avea loc joi, la Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea, la o oră pe care o vom anunță ulterior”, a scris bărbatul pe internet.

Anca Molnar a murit pe 11 iunie 2024

Apoi, el a început să posteze pe Instagram și pe TikTok mai multe poze și mesaje pentru cea care i-a fost soție.

„Sunt convins că ne vom reîntâlni din nou în altă viață. Și, dacă nu există altă viață, să știi că tu ai fost paradisul meu. Te iubesc pentru totdeauna”, a scris Claudiu peste o fotografie cu Anca Molnar care a fost postată pe rețelele de socializare la scurt timp după ce make-up artista a murit.

Apoi, la mai puțin de 24 de ore după ce Anca Molnar a murit, el a făcut public pe TikTok și pe Instagram un mic clip video în care sunt postate câteva fotografii în care apar împreună.

„Încă nu realizez că ai plecat”, a scris Claudiu Molnar pe TikTok.

@clauxxcInca nu realizez ca ai plecat…😔♬ sunet original – clau79xxc

Pe Instagram, la story, peste același clip video, a scris un alt mesaj: „Împreună pentru totdeauna”!