Home » Life & Style » Știri mondene » Ce a apărut pe pagina de Instagram a Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador: „Cu toții avem nevoie”

Ce a apărut pe pagina de Instagram a Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador: „Cu toții avem nevoie”

Ioncea Iulian / 12.07.2024, 10:49

La finalul anului 2023, înainte ca un nou sezon Survivor România să debuteze, Jador a început o relație cu Oana Ciocan.

Faimosul și Războinica s-au cunoscut când au mers să semneze contractul cu PRO TV și să facă vizita medicală pentru show-ul din Republica Dominicană, iar Oana Ciocan s-a mutat imediat în casa lui Jador.

Relația lor nu a fost cunoscută de publicul larg până în 2024, când la Survivor România All Stars s-a aflat că ei formează un cuplu. Iar Jador chiar a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan.

Jador și Oana Ciocan s-au despărțit

[rssfeed id='1612173855' template='list' posts=2]

Odată reveniți în România, se pare că relația nu a mai mers cum trebuie, astfel că sora lui Jador a confirmat că manelistul și Războinica nu mai formează un cuplu.

„Jador s-a despărțit de Oana definitiv. E mai bine așa pentru el. Știu ei mai bine ce a fost. Nu vreau să intru în viața lor. Atât am avut de spus”, a spus Camelia Dumitrache, sora lui Jador.

Apoi, manelistul a confirmat și el despărțirea, dar și Oana Ciocan a avut un mesaj pe care l-a postat pe Instagram.

„Relația pe care voi o știați nu mai există de ceva timp. Nu mai este cazul de asociere și cu acest prilek îmi doresc să vă mulțumesc tuturor. Pentru fiecare persoană care citește acest mesaj: avem oportunitatea de a ne bucura de acest joc numit viață, să o facem într-un mod cât mai frumos și cu mâna pe inimă spun «Mulțumesc lui Dumnezeu» pentru tot, bine sau rău, știe El mai bine de ce. Răspândiți bunătate și iubire sinceră, cu toții avem nevoie de asta”, a apărut pe pagina Războinicei de pe celebra rețea de socializare.