Home » Life & Style » Știri mondene » Ce a apărut pe corpul lui Bordea la un an de când a divorțat. Comediantul s-a lăudat în fața tuturor

Ce a apărut pe corpul lui Bordea la un an de când a divorțat. Comediantul s-a lăudat în fața tuturor

Ioncea Iulian / 11.06.2024, 15:55

În urmă cu aproximativ un an, Cătălin Bordea și Livia Eftimie, soția lui, decideau să pună punct mariajului lor.

La câteva luni de când s-au despărțit, cei doi au divorțat oficial la notar, asta după ce s-a aflat că Livia Eftimie îl înșela pe Cătălin Bordea cu Spike, nimeni altul decât unul dintre cei mai buni prieteni ai comediantului.

Potrivit informațiilor apărute la acea vreme în tabloide, Spike a fost și cavaler de onoare la nunta dintre Cătălin Bordea și Livia Eftimie, astfel că actorul a suferit enorm când a aflat cine este bărbatul care i-a „furat” soția.

De la divorț și până astăzi, Cătălin Bordea nu și-a refăcut viața sentimentală, chiar dacă în presa tabloidă s-a speculat că acesta ar mai fi avut încercări de a începe noi relații. Una dintre vedetele despre care s-a spus că i-ar fi putut deveni iubită, doar că actorul nu și-a dorit acest lucru, este Andreea Antonescu.

Și-a făcut un nou tatuaj

După cum a afirmat chiar comediantul în mai multe interviuri, Cătălin Bordea nu a reușit să-și revină după divorț și încearcă în continuare să se vindece de rănile trecutului.

Fiind recunoscut drept un împătimit al tatuajelor, Cătălin Bordea și-a surprins recent fanii cu o postare de pe Instagram. Din câte se pare, comediantul și-a făcut un nou desen pe corp.

De această dată, fostul câștigător de la America Express a ales să se tatueze pe gamba piciorului, acolo unde i s-a desenat o barcă pe apă. Este posibil ca acest tatuaj să reprezinte faptul că Bordea este din nou pe linia de plutire, după o perioadă în care a fost în derivă.