Home » Life & Style » Știri mondene » Bordea, gest extrem! Le-a zis Liviei și lui Spike unde-l găsesc dacă vor să se întâlnească: „Mă duc”

Bordea, gest extrem! Le-a zis Liviei și lui Spike unde-l găsesc dacă vor să se întâlnească: „Mă duc”

Ioncea Iulian / 19.06.2024, 09:30

După o relație care a durat aproximativ 11 ani, Cătălin Bordea și Livia Eftimie s-au despărțit, însă divorțul lor nu a fost lipsit de scandaluri.

Imediat după ce s-a întors de la America Express, competiție pe care a câștigat-o alături de Nelu Cortea, Cătălin Bordea a aflat că soția lui a decis să-l părăsească. Inițial, comediantul nu a știut care erau motivele separării, însă apoi totul a ieșit la iveală!

Anul trecut, în presă au apărut fotografii cu Livia Eftimie în timp ce se săruta cu Spike într-o mașină, semn că ei au început o relație. Doar că artitul era nimeni altul decât cavalerul de onoare de la nunta femeii cu Bordea și totodată unul dintre cei mai buni prieteni pe care i-a avut comediantul!

Odată ce a văzut fotografiile din tabloide, Cătălin Bordea și-a dat seama că tot ce se zvonea e adevărat: Livia Eftimie și Spike formează un cuplu!

Bordea nu o evită pe fosta soție

Acum, la aproximativ un an de la divorț, Bordea a devzvăluit în cadrul emisiunii Xtra Night Show că încă merge la psiholog, pentru a-și reveni din șoc. Iar pentru Cancan a afirmat că nu o evită pe fosta lui soție. Ba mai mult decât atât, el a dezvăluit și unde poate fi găsit, dacă aceasta sau Spike vrea să-i vorbească.

„Eu nu evit pe nimeni! Doar nu a fost să fie să ne mai întâlnim. Îmi fac treburile în mod normal. Și mă duc în aceleași locuri ca și înainte. Am interzis orice remarcă despre ei când sunt și eu”, a spus Cătălin Bordea pentru sursa citată.

Comediantul a vorbit și despre momentul în care și-a luat înapoi mașina pe care i-o dăduse Liviei. După cum afirmă Cătălin Bordea, mașina era luată pe numele lui în leasing, el plătea ratele, astfel că în momentul în care a văzut că este înșelat a luat decizia de a-și recupera bunul.

„I-o lăsasem ei și o plăteam eu, ca un gest de bun simț. Însă după ultimele știri mi-am luat mașina înapoi”, a mai dezvăluit Cătălin Bordea.