Home » Life & Style » Știri mondene » Babasha, din nou în centrul atenției: Ce notă i-a dat unul dintre cei mai mari YouTuberi din SUA când i-a auzit melodia! Speed l-a ascultat și pe Florin Salam

Babasha, din nou în centrul atenției: Ce notă i-a dat unul dintre cei mai mari YouTuberi din SUA când i-a auzit melodia! Speed l-a ascultat și pe Florin Salam

Redactia Știri / 12.07.2024, 16:06

Fără doar și poate, IShowSpeed, cunoscut mai simplu drept Speed, este unul dintre cei mai mari YouTuberi nu doar din SUA, ci și de pe întreaga planetă.

Urmărit de peste 26 de milioane de persoane pe YouTube, Speed s-a făcut remarcat în special în lumea sportului, acolo unde, deși s-a declarat un fan înfocat al lui Cristiano Ronaldo, a mers și la meciurile lui Lionel Messi din SUA, de la Inter Miami. Iar în tribune el chiar a purtat tricoul marelui star argentinian.

Pe numele real Darren Jason Watkins Jr., Speed a împlinit 19 ani în luna ianuarie, iar fanii săi sunt în special din lumea gamingului, deoarece el făcea stream-uri live în care juca Fortnite, Valorant, NBA, FIFA, Talking Ben și Fall Guys.

Recent, Speed a venit în România, unde s-a filmat timp de mai bine de trei ore în timp ce se plimbă prin București, ajungând inclusiv în Ferentari, la Obor, pentru a mânca mici, dar și la Casa Poporului, pe care a vizitat-o, și la Therme, unde s-a dat pe tobogane.

[rssfeed id='1612173855' template='list' posts=2]

La un moment dat, când se afla în mașină, deplasându-se între locații, Speed le-a spus celor din echipa lui că vrea să asculte muzică românească. Așa a ajuns să dea play unei piese a lui Babasha și să afirme că va nota de la 1 la 10 ce ascultă.

Nu i-a plăcut cum cântă Selly

Babasha a primit nota 9, după care Speed a ascultat o melodie de la B.U.G. Mafia, pe care a notat-o cu nota 9,5. Apoi, a ajuns la o melodie de la 5GANG și i-a recunoscut vocea lui Selly, unul dintre cei mai mari YouTuberi români. Chiar dacă a afirmat că îl știe pe Selly, Speed a spus că va fi obiectiv. Astfel, melodia celor de la 5GANG a primit, cu indulgență, nota 6,5.

Apoi, celebrul YouTuber american a dat play unei piese a lui Florin Salam. „This is fire”, a spus Speed, care a notat melodia cu 9,5. După care a afirmat că muzica românească este o combinație între muzica marocană și muzica albaneză! Ca o concluzie Speed a spus că i-au plăcut trei dintre cele patru melodii pe care le-a ascultat și că muzica din România este foarte bună.

Întregul clip video realizat de Speed în țara noastră a adunat în doar câteva ore aproape trei milioane de vizualizări.