Home » Life & Style » Știri mondene » Au lăsat PRO TV pentru Antena 1! Cine sunt sportivii de la Survivor și „Sunt celebru, scoate-mă de aici” care au semnat cu „Splash! Vedete la apă”

Au lăsat PRO TV pentru Antena 1! Cine sunt sportivii de la Survivor și „Sunt celebru, scoate-mă de aici” care au semnat cu „Splash! Vedete la apă”

Ioncea Iulian / 18.06.2024, 16:24

Cel mai curajos show al verii, „Splash! Vedete la apă”, dă startul distracției în noul sezon ce va avea premiera pe 29 iunie, de la ora 20.00, în fiecare sâmbătă și duminică la Antena 1.

Larisa Iordache, Alina Dumitru, Marian Drăgulescu, Sonny Medini, Giani Kiriță și Oana Ioniță deschid prima ediție a noului sezon, o ediție dedicată campionilor, iar cei șase se vor întrece în salturi ameţitoare, pentru a ocupa prima poziție.

Dintre aceștia, Giani Kiriță a apărut în urmă cu aproximativ un an și jumătate la PRO TV, în show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, în timp ce tot în 2022, Marian Drăgulescu a făcut parte din echipa Faimoșilor, la Survivor România.

„Splash! Vedete la apă” începe în curând la Antena 1

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, pregătite să prezinte atmosfera din cadrul emisiunii cu peste 60 de vedete, care au acceptat provocarea de a-și depăși limitele și de a-și înfrunta fricile.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, vor nota prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor.

„Mă regăsesc cel mai bine în postura de jurat. «Splash! Vedete la apă» este, deja, unul dintre show-proiectele mele de suflet. Am colegi excepționali și o echipă de milioane! Toți suntem aici ca să facem ceea știm cel mai bine: spectacol”, a spus Iulia Albu, care în fiecare ediție a acestui sezon al show-ului de la Antena 1 va acorda nota secretă.