Home » Life & Style » Știri mondene » Antena 1, bună de plată: Trebuie să-i achite peste 17.000 de lei lui Scărlătescu! Ce sumă e obligată televiziunea să vireze și către PRO TV

Antena 1, bună de plată: Trebuie să-i achite peste 17.000 de lei lui Scărlătescu! Ce sumă e obligată televiziunea să vireze și către PRO TV

Ioncea Iulian / 05.06.2024, 10:41

După ce în toamna anului trecut Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au decis să renunțe la proiectul Chefi la Cuțite și să plece de la Antena 1, postul de televiziune i-a dat în judecată pe cei trei bucătari.

În acest an, după ce s-a aflat că Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au semnat cu PRO TV și se întorc la MasterChef, emisiune care i-a făcut cunoscuți, Antena 1 a decis să dea în judecată și postul din Pache Protopopescu.

Chiar dacă există mai multe procese pe rol între Antena 1, PRO TV, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, se pare că trustul Intact a început deja să piardă unele dintre acestea.

Antena 1 a pierdut procesul cu Scărlătescu și PRO TV

Potrivit jurnaliștilor de la Pagina de Media, Antena 1 a pierdut procesul prin care încerca să blocheze contractul dintre Cătălin Scărlătescu şi Pro TV printr-o procedură rapidă numită ordonanţă preşedinţială.

„Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtei SOCIETATEA PRO TV S.R.L., invocată de pârâtă, ca neîntemeiată. Respinge cererea de emitere a unei ordonanţe preşedinţiale, ca neîntemeiată. Obligă reclamanta la plata către pârâtul SCĂRLĂTESCU CĂTĂLIN-ION a sumei de 17.764,32 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Obligă reclamanta la plata către pârâta SOCIETATEA PRO TV S.R.L. a sumei de 11.844,55 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 5 de zile de la pronunţare”, se arată în decizia judecătorilor, după cum notează sursa citată.

Astfel, Antena 1 trebuie să plătească peste 5.000 de euro către PRO TV și Cătălin Scărlătescu, doar că decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.