Home » Life & Style » Știri mondene » Antena 1, bună de plată: Trebuie să-i achite peste 14.000 de lei lui Sorin Bontea! Ce sumă e obligată televiziunea să vireze către PRO TV: Decizia e definitivă

Antena 1, bună de plată: Trebuie să-i achite peste 14.000 de lei lui Sorin Bontea! Ce sumă e obligată televiziunea să vireze către PRO TV: Decizia e definitivă

Ioncea Iulian / 04.07.2024, 09:24

În toamna anului trecut, după 12 sezoane ale show-ului „Chefi la Cuțite”, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au anunțat că au nevoie de o pauză și că părăsesc emisiunea culinară de la Antena 1.

Deranjați de zvonurile potrivit cărora cei trei chefi ar putea pleca la PRO TV, Antena 1 a decis să-i dea în judecată pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, împotriva cărora a deschis mai multe procese.

În primăvara acestui an, zvonurile au devenit realitate, iar PRO TV a anunțat oficial că Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu se întorc în juriul MasterChef, emisiune care i-a făcut cunoscuți. Iar Antena 1 a decis să dea în judecată și postul concurent!

Antena 1 achită cheltuielile de judecată

Potrivit jurnaliștilor de la Pagina de Media, la sfârșitul lunii iunie s-a încheiat definitiv unul dintre procesele pe care Antena 1 le avea cu Sorin Bontea și cu postul PRO TV. Iar câștig de cauză au avut aceștia din urmă.

„Respinge apelul ca nefondat. Obligă apelanta la plata către intimaţi a cheltuielilor de judecată efectuate în apel, respectiv 14.807,17 lei către intimatul pârât Bontea Sorin şi 10.659,88 lei către intimata PRO TV S.R.L. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 26.06.2024”, arată decizia Curții de Apel.

Astfel, Antena 1 nu doar că a pierdut procesul cu Sorin Bontea și cu PRO TV, ci trebuie să le și achite acestora peste 25.000 de lei în total.

La începutul lunii iulie, Antena 1 a mai pierdut un proces, cel pe care îl avea împotriva lui Cătălin Scărlătescu și a postului PRO TV. Atunci, televiziunea a fost obligată să plătească peste 29.000 de lei către cele două părți.