Home » Life & Style » Știri mondene » Ana Porgras, apariție de senzație în Republica Dominicană! În ce ținută s-a fotografiat înainte de finala Survivor

Ana Porgras, apariție de senzație în Republica Dominicană! În ce ținută s-a fotografiat înainte de finala Survivor

Redactia Știri / 31.05.2024, 12:52

Considerată una dintre cele mai bune concurente de la Survivor România All Stars 2024, Ana Porgras s-a văzut nevoită să părăsească show-ul de la PRO TV după ce s-a accidentat.

Ajunsă la aproape 31 de ani, vârstă pe care o va împlini în luna decembrie, gimnasta română care s-a născut la Galați a întors toate privirile înainte de marea finală Survivor România All Stars 2024.

Întoarsă în Republica Dominicană alături de mai toți concurenții din acest an din show-ul de la PRO TV, Ana Porgras a reușit să se facă remarcată după ce a renunțat la haine și a rămas doar în costum de baie.

Cum a apărut Ana Porgras în Republica Dominicană

Înainte de finala Survivor România All Stars 2024, vedetele au petrecut la piscină, astfel că au rămas cu trupurile dezgolite. Iar gimnasta a avut ce arăta! Cu un corp impecabil, demn de o sportivă, Ana Porgras s-a lăsat fotografiată din toate pozițiile și a adunat mii de like-uri pe Instagram.

Atât în timpul competiției Survivor România All Stars 2024, cât și înainte ca show-ul să debuteze la PRO TV, despre Ana Porgras s-a spus că ar fi iubita lui Zanni, însă cei doi nu au confirmat niciodată oficial acest lucru.

Odată întoarsă în Republica Dominicană, gimnasta nu s-a ferit să afirme că îl suține pe artist pentru a pune mâna pe marele trofeu. Lucru care s-a și întâmplat, deoarece Zanni a fost votat de către public drept câștigător în sezonul suprem al emisiunii de la PRO TV.