Home » Life & Style » Știri mondene » America Express le-a distrus relația! Andreea Bălan, dezvăluiri intime din viața ei: „A fost ceva karmic”

America Express le-a distrus relația! Andreea Bălan, dezvăluiri intime din viața ei: „A fost ceva karmic”

Ioncea Iulian / 27.05.2024, 12:35

În urmă cu doar câțiva ani, când toată lumea credea că sunt certate, Andreea Bălan și Andreea Antonescu și-au surprins fanii: au refăcut trupa Andre!

Deși o bună perioadă de timp cele două nu și-au vorbit, iată că după ce Andreea Bălan a trecut printr-o cumpănă foarte mare, artista s-a împăcat cu Andreea Antonescu și au apărut din nou împreună pe scenă.

„17 ani n-a existat trupa Andre. Și câțiva ani, vreo 5, 6, 7 ani din anii ăștia nu am vorbit. După ce s-a terminat la vremea respectivă, o perioadă lungă nu am vorbit. Apoi ne mai întâlneam, dar nu s-a pus problema refacerii trupei. Ne mai întâlneam, mai ieșeam la cafele, ne mai povesteam, dar nu am fost niciodată foarte apropiate.

Și apoi, când am avut stopul cardiac, s-a întâmplat ceva în subconștientul meu, că de acolo a început și evoluția mea spirituală, de acolo m-am transformat. Deci asta acum cinci ani când s-a născut Clara. Și a doua zi, noi nu ne vorbeam de doi ani deja, ne certaserăm că trebuia să cântăm la un moment dat la un festival foarte mare și a fost o chestiune de organizare și ne-am certat că eu voiam ceva, ea voia altceva.

Am avut stopul cardiac și a doua zi, când am ieșit din comă, pur și simplu am sunat-o pe Andreea, cu care nu mai vorbisem de de doi ani, să refacem trupa Andre. Ei i s-a părut că sunt sedată și e ceva. Ea a încercat să vină la spital, să fie alături de mine. Și m-am ridicat de pe patul de spital și în două luni eu am refăcut trupa Andre. Am refăcut toate piesele, le-am reînregistrat și în trei luni noi eram deja lansate pe piață, după 17 ani, cu super show Andre, pentru că toată infrastructura aia pe care eu am avut-o, cu Petrișor, cu band, cu tot s-a pus pe Andre și am creat un show Andre de la zero, cu toate piesele”, a spus Andreea Bălan pentru Unica.

Artistele au renunțat din nou la prietenie

Din păcate, după ce au mers împreună la America Express, cele două vedete au ajuns din nou să nu se mai înțeleagă, astfel că trupa Andre a dispărut din nou. Și definitiv, după cum afirmă acum Andreea Bălan.

„Am avut concerte pe un preț foarte mare până când la un moment dat am plecat în America Express. Acolo s-au întâmplat niște lucruri și acolo am rărit-o. Pentru că în America Express mie personal mi s-au redeschis niște vechi traume. Lucru foarte bun, pentru că așa m-a ajutat să le vindec. Dar după aceea n-am mai simțit să mai continui cu Andre, iar în ziua de azi Andre nu mai este! Mă concentrez pe mine și pe cariera mea.

A fost ceva karmic de rezolvat și cred că noi am rezolvat karma asta în America Express, când am fost cu adevărat împreună. Și acolo s-a închis capitolul. Acolo, și eu și ea ne-am vindecat tot ceea ce aveam de vindecat, iar acum suntem foarte bine, dar separat. Adică ne vedem, ne salutăm, dar nu mai mult, pentru că fiecare a evoluat emoțional, spiritual, în direcții complet diferite”, a mai afirmat artista.