Home » Life & Style » Știri mondene » „Am început munca, după un an”! Cum s-au fotografiat Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, înainte de filmările pentru MasterChef

„Am început munca, după un an”! Cum s-au fotografiat Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, înainte de filmările pentru MasterChef

Ioncea Iulian / 05.06.2024, 13:04

În toamna anului trecut, când ar fi trebuit să înceapă filmările pentru un nou sezon Chefi la Cuțite, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea le-au spus celor de la Antena 1 că sunt prea obosiți și vor să se retragă din proiect, cel puțin pentru moment.

Șefii din trustul Intact nu au fost de acord cu această decizie, astfel că i-au dat în judecată pe cei trei bucătari și au căutat noi chefi pentru juriul emisiunii culinare.

Timpul a trecut, iar în primăvara acestui an PRO TV a anunțat că Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu revin la show-ul care i-a făcut celebri: MasterChef! Astfel, cei de la Antena 1 au dat în judecată și postul din Pache Protopopescu.

Din câte se pare, Antena 1 a început să piardă din procesele pe care le-a pornit împotriva celor trei bucătari și a postului rival de televiziune, astfel că preselecțiile pentru MasterChef sunt în toi.

Scărlătescu s-a fotografiat cu Bontea și Dumitrescu

Invitați recent în studioul Știrilor PRO TV, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au dezvăluit că urmează să înceapă și ei filmările pentru MasterChef, asta după ce preselecțiile vor fi gata.

Mai mult decât atât, Cătălin Scărlătescu a postat pe pagina lui de Instagram și câteva fotografii realizate la PRO TV, pentru a le arăta tuturor că este alături de Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

„Noi am început munca… după un an și ceva”, a scris celebrul chef pe Instagram, în dreptul unei fotografii care a adunat rapid peste 11.000 de like-uri și câteva sute de comentarii.