Home » Life & Style » Știri mondene » Adevărul din spatele camerelor de filmat! Ce a vorbit Robert Moscalu cu Zanni în Republica Dominicană: „El venea și-mi spunea”

Adevărul din spatele camerelor de filmat! Ce a vorbit Robert Moscalu cu Zanni în Republica Dominicană: „El venea și-mi spunea”

Ioncea Iulian / 06.06.2024, 12:22

După ce show-ul Survivor România All Stars 2024 a ajuns la final, Cătălin Măruță a început să îi invite în emisiunea lui pe toți concurenții care au ajuns până în semifinală și finală.

După ce Zanni a fost în studioul de la PRO TV și s-a certat cu luptătorul Cristi Mitrea, a venit momentul ca și Robert Moscalu să meargă în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Întrebat despre ce se întâmpla în Republica Dominicană între concurenți în momentele în care nu erau filmați, Războinicul nu s-a ferit și a dezvăluit ce dialog a purtat, la un moment dat, cu Zanni.

Din cele spuse de Robert Moscalu, câștigătorul Survivor România All Stars 2024 încerca să afle de la ceilalți concurenți dacă își merită locul în finală și dacă ei îl văd la fel de bun precum se crede el.

Ce dialog au purtat Zanni și Robert Moscalu

„Știți care e problema? Zanni venea și îmi spunea: «Băi, eu merit sau nu merit în finală?». «Băi, meriți în finală! Ești, din punct de vedere sportiv, printre cei mai buni». Nu cel mai bun, că să nu uităm că două luni de zile nu prea a fost bun, pentru că eu eram peste el. Nu vreau să… Sunt modest, dar na…

Și i-am spus: «Da, băi, frate, ești bun! Dar trebuie să-ți cari crucea. Tu m-ai băgat pe mine și pe Delea la vot când noi nu meritam. Topul ăla în care tu zici că vrei să ajungi departe, de ce ne-ai băgat?». Că: «Domne, nu ieșeai…»”, a spus Robert Moscalu în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.