Home » Life & Style » Știri mondene » A murit Neluță Neagu, unul dintre cei mai cunoscuți lăutari din România

A murit Neluță Neagu, unul dintre cei mai cunoscuți lăutari din România

Redactia Știri / 04.06.2024, 17:03
A murit Neluță Neagu, unul dintre cei mai cunoscuți lăutari din România

Doliu în lumea muzicii din România: recunoscut drept unul dintre cei mai mari lăutari din România, Neluță Neagu a murit.

După ce în anul 2021 a avut COVID-19 și a ajuns în spital, având nevoie de oxigen ca să trăiască, iată că până la urmă renumitul lăutar nu a mai rezistat pe această lume.

Potrivit informațiilor care au apărut în mediul online în ultimele zile, se pare că Neluță Neagu a murit după ce s-a luptat cu o cumplită boală. Internat la finalul anului trecut, cântărețul nu s-a refăcut și a murit.

Anul trecut, familia lăutarului a pierdut-o și pe soția acestuia, Carmen Stăncioiu, care a murit chiar înainte de Paște.

[rssfeed id='1612173855' template='list' posts=2]

„Venim pe rând, dar plecăm pe sărite. Cu durere în suflet, Neluță Neagu a pierdut în noaptea aceasta jumătatea care i-a fost stâlpul familie, doamna Carmen. Condoleanțe și putere să poți trece peste această mare durere”, a fost unul dintre mesajele apărute pe internet în 2023.

A murit Neluță Neagu

Odată cu moartea lăutarului, presa tabloidă și-a amintit că acesta a fost la un pas să-și piardă casa de 300.000 de euro în urmă cu aproximativ 15 ani, după ce fiul său a împrumutat mai mulți bani de la lăutari.

„N-am mai făcut nicio investiţie din cauza clanului care se ţine de capul meu, pentru că vrea să-mi ia casa. Din ce-am avut, le-am dat şi lor ce-am putut. Dumnezeu mi-a dat bani şi putere, să fac la copii avere. Și când sunt la greu, mă ajută mereu numai Bunul Dumnezeu.

Vai de capul meu! Am muncit o viaţă întreagă ca să am şi eu o casă, să las şi eu la copii, la nepoţi şi uite, nu am parte”, spunea la acea vreme Neluță Neagu.