Home » Life & Style » Știri mondene » 5 vedete bogate de la Hollywood care trăiesc exact ca oamenii obișnuiți. Nu le place să epateze

5 vedete bogate de la Hollywood care trăiesc exact ca oamenii obișnuiți. Nu le place să epateze

Voicu Costin / 01.01.2022, 17:00

Fanii celebrităților de la Hollywood urmăresc stilul de viață pe care acestea îl au pe rețelele sociale. Sunt unele personalități care, în ciuda faptului că sunt oameni bogați, reușesc să păstreze stilul de viață de dinainte să fie faimoși. Fie că folosesc mijloacele de transport sau mănâncă un hot-dog, oamenii apreciază și rămân uimiți atunci când întâlnesc o vedetă și de multe ori o surprind în fotografii. Iată câteva vedete bogate care trăiesc ca și oamenii obișnuiți!

5 staruri celebre de la Hollywood care nu ies în evidență

Tyra Banks

Tyra Lynne Banks cunoscută și sub numele de BanX este model, femeie de afaceri, producător, actriță și scriitoare americană de televiziune. Născută în Inglewood, California și-a început cariera ca model la vârsta de 15 ani și a fost prima femeie afro-americană care a pozat pentru copertele revistelor GQ și Sports Illustrated Swimsuit Issue, pe care a apărut de trei ori.

[rssfeed id='1612173855' template='list' posts=2]

În 2003, Banks a creat serialul de televiziune de tip reality-show „America’s Next Top Model”, pe care l-a produs executiv și l-a prezentat în primele douăzeci și două de sezoane. Fostul supermodel spune mereu:

„O să-l întreb pe contabilul meu dacă îmi pot permite ceva, iar el răspunde: „despre ce vorbești?“

Chiar dacă dispune de mulți bani, crede că este în regulă să mănânce fast-food, iar în locul unei tablete scumpe folosește caiete de hârtie pentru munca ei.

 Ashton Kutcher și Mila Kunis

Celebrul cuplu de la Hollywood reușește să atragă atenția privitorilor ori de câte ori își fac apariția la shopping sau la un restaurant. Cei doi sunt părinții a doi copii minunați cărora vor să le ofere o educație cât mai bună. Educația financiară se numără printre ele. Având o copilărie mai modestă, acum că dispun de o situația financiară foarte bună, vor să le ofere și copiilor lor, dar cu măsură. Actorii spun că atunci când nu vor mai fi, banii vor fi donați unei fundații de caritate.

Kristen Bell și Dax Shepard

Frumoșii actori au reușit să strângă o avere estimată la 18 milioane de dolari. În pofida acestui fapt duc o viață modestă, iar banii cheltuiți sunt doar pentru lucruri de care chiar au nevoie. Dacă românii ar cheltuii mii de euro sau zeci de mii pentru nunta perfectă, Kristen Bell și Dax Sheparddar au cheltuit doar 140 de dolari pentru propria nuntă. Cei doi se înțeleg minunat din punctul de vedere al banilor și declară că nu s-ar certa niciodată din pricina acestui fapt.

Tobey Maguire

Celebru pentru rolurile jucate în „Spider-Man” și „Marele Gatsby”, Tobey Maguire dispune și el de o avere consistentă. Deși a crescut într-o familie săracă, iar acum lucrurile sunt diferite, el împreună cu cei dragi locuiesc pe o moșie mică. Banii preferă să îi investească în diferite acțiuni, pentru a avea o pensie liniștită.

Robert Pattinson

Devenit celebru după apariția în seria de filme „Twilight”, Robert Pattinson stă foarte bine la capitolul situație financiară. Stilul vestimentar și plimbările cu metroul nu ar putea spune despre el că este o vedetă de la Hollywood, ci mai degrabă un om simplu. Restaurantele scumpe nu sunt genul lui și nici petrecerile fancy. Stilul de viață simplu pe care îl duce spune că i se potrivește și că nu ar schimba nimic în viața lui.