Home » Film & Seriale » Cillian Murphy confirmă zvonurile: Ce urmează să se întâmple pe Netflix! Câștigătorul premiului Oscar a spus-o direct

Cillian Murphy confirmă zvonurile: Ce urmează să se întâmple pe Netflix! Câștigătorul premiului Oscar a spus-o direct

Ioncea Iulian / 07.06.2024, 11:17

Informația momentului în cinematografia mondială a fost confirmată de actorul irlandez Cillian Murphy, premiat cu Oscar pentru rolul din filmul „Oppenheimer”.

Ceea ce se știa deja, dar nu fusese confirmat încă, a dezvăluit Cillian Murphy pe pagina lui de Instagram: Netflix urmează să producă filmul „Peaky Blinders”, bazat pe serialul cu același nume, iar câștigătorul premiului Oscar va juca rolul principal!

Peaky Blinders revine pe Netflix

Astfel, gangsterul britanic Thomas Michael Shelby va reveni pe Netflix, însă nu se știe exact când, deoarece nu a fost anunțată o dată oficială de lansare.

„Se pare că Tommy Schleby nu și-a încheiat socotelile cu mine. Sunt extrem de bucuros să reiau colaborarea cu Steven Knight și Tom Harper pentru realizarea versiunii de lungmetraj a seriei Peaky Blinders. Asta e pentru fani”, a spus Cillian Murphy pe Instagram.

Inițial, acțiunea din serialul „Peaky Blinders” are loc în Birmingham (Marea Britanie), după Primul Război Mondial, în perioada 1919-1920, însă apoi familia Shleby își desfășoară afacerile în toate colțurile lumii, inclusiv în SUA și Germania.