Home » Auto » Imagini virale pe net! Și-a „parcat” mașina la Eforie în nisipul de pe plajă, chiar pe malul mării: „Cocalarii n-au somn”

Imagini virale pe net! Și-a „parcat” mașina la Eforie în nisipul de pe plajă, chiar pe malul mării: „Cocalarii n-au somn”

Redactia Știri / 28.05.2024, 14:07
Imagini virale pe net! Și-a „parcat” mașina la Eforie în nisipul de pe plajă, chiar pe malul mării: „Cocalarii n-au somn”

Chiar dacă încă nu s-a dat oficial startul sezonului estival, iată că românii deja au început să fie virali pe internet cu ceea ce fac pe plajele de pe litoral.

În urmă cu doar câteva zile, un SUV a fost filmat în Eforie Nord cum stătea „parcat” chiar în nisipul de pe plajă. Din câte se poate vedea în imagini, mașina se află chiar pe malul mării și este foarte posibil ca șoferul să nu mai fi putut să o miște de acolo.

Filmulețul care a devenit rapid viral în mediul online a fost preluat și de televiziunea Digi 24 și difuzat la televizor la oră de maximă audiență.

Din câte se pare, filmulețul postat pe Facebook a fost făcut de un salvamar, iar mașina, care are numere de Argeș, a fost scoasă de pe plajă abia după ce a fost tractată.

[rssfeed id='1612173855' template='list' posts=2]

Cum a fost filmată mașina pe plajă

Potrivit legii, în România este strict interzis să intri cu mașina pe plajă, iar o astfel de faptă este sancționată destul de dur: amenda este între 5.000 și 10.000 de lei!

„Matinal pe litoral! Pe plaja din Eforie Nord” este descrierea clipului video postat pe pagina de Facebook Eforie Online.

Așa cum era de așteptat, internauții nu s-au putut abține și au lăsat mesaj în dreptul clipului video.

„Cocalarii n-au somn”, „Dacă până acum știa doar familia lui că e prost, acum știm toți” și „Ghiolban” sunt doar câteva dintre comentariile lăsate pe Facebook.