Home » Life & Style » Știri mondene » Cine e cântăreața din România care a plecat din țară și acum are conturi pe platformele interzise

Cine e cântăreața din România care a plecat din țară și acum are conturi pe platformele interzise

Redactia Știri / 03.06.2024, 11:22

În urmă cu aproximativ trei ani, una dintre cele mai apreciate artiste din România, care reușise să cucerească topurile locale, cât și cele de peste hotare, a decis să părăsească țara.

Mutată din Zanzibar în 2021, românca a scos la iveală, imediat după pandemie, faptul că s-a lăsat de muzică și și-a făcut cont pe o platformă interzisă minorilor. Asta după ce în 2014 era printre cântărețele de care auzise o lume întreagă.

Pe numele real Larisa Borza și născută în luna decembrie a anului 1989, Lariss, căci despre ea este vorba, a lăsat în urmă cariera muzicală și melodia „Dale Papi”, care a făcut-o cunoscută și are peste 87 de milioane de vizualizări pe YouTube, pentru a începe o nouă viață departe de România.

Lariss are sute de mii de fani

Mutată în Zanzibar, Lariss spune că s-a regăsit, dar totodată și-a schimbat și numele de scenă: după ce și-a făcut cont pe OnlyFans, ea se recomandă drept Ariza L. Și are aproximaitv 250.000 de urmăritori pe Instagram.

Pe celebra platformă pentru adulți pe care apre și ea acum, Lariss are aproximativ 11.000 de aprecieri și peste 350 de postări. Iar abonamentul pentru o lună costă 20 de dolari!

După ce a cucerit topurile muzicale cu „Dale Papi”, arista a lansat și „Droppin da bomb”, al cărei videoclip a depășit 30 de milioane de vizualizări pe YouTube, dar a cântat și alături de Antonia și Inna, semn că și-ar fi putut continua cariera de succes care pornise vertiginos.